Huizen
1 november 2017
 

RTL Boulevard presentator Luuk Ikink heeft in recordtijd zijn hofjeswoning verkocht. Zie foto's

Luuk Ikink heeft zijn huis in Hilversum verkocht en kan zich nu in alle rust bezighouden met zijn nieuwe huis.

Luuk Ikink heeft zijn hofjeswoning verkocht voor de prijs van 310.000,-- euro. Zelf kocht Luuk deze leuke hofjeswoning in 2009 voor een bedrag van 251.000,-- euro. Hij liet er een hypotheek op vestigen van 310.000,-- euro, gelijk aan de verkoopprijs.

Winst zit er voor Luuk dus niet echt in. De koper krijgt een woning met een totale woonoppervlakte van 86 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering. De keuken is modern en voorzien van inbouwapparatuur. Buiten een eigen parkeerplaats, is er ook nog een leuke achtertuin van 25 vierkante meter, gelegen op het zuidoosten.

De overdracht van zijn optrekje staat gepland op 8 januari 2018. Zelf kocht hij onlangs een prachtig herenhuis in Soest. De overdracht van zijn nieuwe huis staat in agenda voor 1 december a.s.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.