Rob Goossens, de man met de scherpe tong, eigen mening en gevreesd door vele bekende Nederlanders heeft deze patiobungalow gekocht voor een prijs van 745.000 euro. De vraagprijs bedroeg 750.000 euro.

Rob vestigde er een hypotheek op van ruim 1,1 miljoen euro. Hij zal dus flink hebben verbouwd. Wat krijgt de RTL presentator voor zijn geld. Ten eerste deed het optrekje dienst als B&B, dus dat zou hij zomaar kunnen voortzetten.

De woonoppervlakte bedraagt 151 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf waaronder vier slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeelt over drie woonlagen.

Koken kan Rob of zijn vrouw in de luxe keuken die is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur. Een bijkeuken ontbreekt ook niet. Ook de buitenruimte is om te dromen.

Zo is de zijtuin 49 vierkante groot en ligt op het zuiden. Er zijn twee terrassen, waarbij 1 is voorzien van een buitenkeuken. Ook is er in de tuin een overkapte jacuzzi te vinden. Daar kan Rob na een drukke dag heerlijk in ontspannen.

Er kunnen twee auto's op eigen terrein worden geparkeerd en in de aangebouwde stenen garage is plaats voor 1 auto. Het optrekje heeft verder een schitterend uitzicht tot aan Amsterdam toe!