Al sinds 2009 presenteert Annemarie van Gaal met John Williams het RTL programma 'Dubbeltje Op Zijn Kant', waarin ze mensen helpt die diep in de schulden zijn geraakt en dit met deze mensen probeert op te lossen.

Zelf kent Annemarie dit probleem niet. Zij is o.a. rijk geworden van het uitgeven van Glossy bladen in Moskou. Ze hoeft zelf dan ook niet op een euro te letten en bezit meerdere panden in Amsterdam. De parel is haar pand aan de Apollolaan en deze heeft ze sinds kort in de verkoop gezet voor een bedrag van 3.480.000,-- euro.

Annemarie kocht de stadsvilla in december 1996 voor een prijs van iets onder de 377.000,-- euro en op het pand rust geen euro hypotheek. Bij verkoop maakt Annemarie maar liefst een winst van rond de drie miljoen euro. De villa kent een woonoppervlakte van 332 vierkante meter en telt in totaal 8 kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus een zolder en een kelder. Het optrekje is gelegen aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Tuin is rondom gelegen en de auto's kunnen worden geparkeerd op het eigen terrein. Dat is in Amsterdam zeer uitzonderlijk.

Blikvangers zijn verder de luxe woonkeuken die van alle gemakken is voorzien en dat je de laatste films samen met je vrienden kunt bekijken in je eigen home theater. Kortom; een droompaleis,