RTL 4 televisiepresentator Edson da Graca presenteert het ene tv programma na het andere. Zo is hij te zien bij de RTL programma's The Floor, DNA singers en Holland Got Talent. Het geld stroomt binnen maar hij heeft ook een andere tijd gehad.

Een tijd van depressies en schulden. Op een gegeven moment had Edwos een schuld van 35.000 euro. Nu heeft hij niet alleen een gezin met vier kinderen,, maar recent kocht hij een prachtig herenhuis in Amsterdam. Uiteraard zette hij hiermee de kroon op zijn werk.

De tv presentator betaalde voor het pand 1,5 miljoen euro, gelijk aan de vraagprijs en liet er een hypotheek op vestigen van ruim 1,5 miljoen euro. Hiervoor heeft hij een op de hoek gelegen herenhuis met een zonneterras en een eigen garage.

De woonoppervlakte bedraagt, inclusief  de garage, 212 vierkante meter en in totaal beschikt hij over zes kamers, waaronder vier slaap-en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen. Koken kan in de half open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur..

Edson woont met zijn gezin op een steenworp afstand van De Pijp en de Albert Cuijpstraat en ook het centrum is niet ver weg. Wat zal hij,na zijn donkere periode, trots zijn met wat hij nu heeft bereikt.