Ruth Jacott heeft vier jaar lang geduld moeten hebben, maar nu eindelijk is haar prachtige woonboerderij in het plaatsje Kockengen verkocht. In 2011 begon Ruth, die samen met haar ex vriend Humphrey Campbell eigenaar is van het optrekje, met een vraagprijs van 1,5 miljoen euro.

Twee jaar later verlaagde zij de prijs naar 1.295.000,-- euro. De boerderij zou zijn verkocht voor rond de 1,1 miljoen euro. Zelf kocht Ruth de woonboerderij, met de naam 'Woonhoeven Oudersvreugd' in 1999 voor een prijs van iets onder de 987.000,-- euro.

Er rusten twee hypotheken op de boerderij van in totaal rond de 1.154.000,-- euro. Een van de hypotheken, groot 428.000,-- euro, is afkomstig van Ruth's eigen bedrijf 'Jazz Me'. Ruth zal wel blij zijn met de verkoop, want eindelijk kan ze op zoek gaan naar andere woonruimte. Ze maakt dus eigen slecht een klein verlies op papier.

De koper krijgt werkelijk een klein paradijs met niet alleen de schitterende boederij, maar ook een koetshuis en een omtimmerde hooiberg maakt deel uit van het terrein. De woonboerderij heeft in totaal 9 kamers en een woonoppervlakte van 275 vierkante meter. Ook een heerlijke sauna ontbreekt niet.