Sinds kort woont Ruud in een zeer luxe penthouse in Amsterdam, dat is gelegen aan het zogenaamde groene hart van Amsterdam bij het Amsterdamse bos en in de buurt van de bekende Zuid- As, waar ook Badr Hari lange tijd een appartement heeft gehad.

Het penthouse, dat op de vierde verdieping is gelegen van het kleinschalige complex, bestaat uit totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer met ligbad en douche. En dit is niet zomaar een douche; het is een inloop- douche met regendouche ofwel de meest luxe douche die een mens zich maar kan wensen. Voldoende ruimte dus om zijn kinderen te laten logeren.

De totale woonoppervlakte van dit appartement is 155 vierkante meter. Ruud beschikt ook nog eens over schitterend dakterras van 35 vierkante meter met een prachtig uitzicht. Helemaal luxe is dat het terras ook nog eens over een buitendouche beschikt! Zeer makkelijk als Ruud en zijn vriendin Margaritha zomers op het dak zonnen en het warm krijgen. Even een heerlijke douche om af te kunnen koelen en daarna weer de zon is.

Ook de auto parkeren vormt geen enkel probleem, want Ruud kan vrij snel twee parkeervergunningen krijgen. Er bestaat voor deze plek namelijk geen wachtlijst.

De huurprijs die hij per maand moet betalen is niet bekend. Wel dat de vraagprijs op 2975,-- euro per maand, terwijl eerder het penthouse nog in de markt had gestaan voor een prijs van 3350,-- euro. Buiten deze kosten moet Ruud ook nog 238,-- euro per maand aan servicekosten overmaken.

Het penthouse is ook zeer gunstig gelegen. Met de auto is hij zo op de snelweg, want zijn appartement ligt vrijwel aan de ring van de A10.

Als zijn nieuwe vriendin Margaritha in Nederland is, kan zij zich helemaal uitleven in de keuken. Ruud’s nieuwe optrekje heeft namelijk een zeer luxe keuken met alle mogelijk denkbare apparatuur en een kookeiland.

Kortom: een appartement/ penthouse waar iedereen van zal dromen.