VIVIAN REIJS HUIS VERKOCHT

Vivian Reijs, de ex van songwriter John Ewbank, die jarenlang samenwerkte met Marco Borsato, heeft haar huis in Laren Nh weten te verkopen. Zij vroeg voor haar leuke eengezinswoning in Laren, die ze behoorlijk heeft verbouwd, een prijs van 675.000 euro

Vivian, ook bekend als gezondheidsexpert en voedingscoach bij SBS Shownieuws, kocht het huis eind december 2022 voor 475.000 euro en kan dus een aardig bedrag op haar bankrekening laten bijschrijven. Overigens zal dit geld vrijwel zeker gaan gebruiken voor de koop van een nieuwe woning

VIVIAN REIJS BIEDT DE KOPER DIT VOOR HET GELD

Wat krijgt de koper hiervoor? Een leuke en zeer luxe woning met een woonoppervlakte van 122 vierkante meter. Aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaap- en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen.

De woonkeuken is van alle gemakken voorzien en heeft openslaande deuren naar de achtertuin die op het zonnige zuiden is gelegen. Door de grote raampartijen heeft de woning een zee aan licht..

De woning van Vivian ligt op loopafstand van het centrum, maar ook van het natuurgebied de Postiljon. Na vijf minuten lopen sta je op de hei en kun je prachtige wandelingen maken. Kortom; een zeer leuk en mooi ingerichte woning.