Daar waar zus Carice momenteel op een roze wolk zit door de geboorte van zoontje Monte, zit zus Jelka midden in de scheiding van haar man Koppe Koppeschaar. Waarom de twee uit elkaar gaan is niet bekend, wel dat zij als gevolg van de scheiding hun huis te koop hebben gezet.

Gelukkig hebben Jelka en Koppe een koper kunnen vinden, maar echt groot zal de feestvreugde niet zijn, want het optrekje is met verlies verkocht. Het huis stond te koop voor 365.000,-- euro. Zelf kochten zij het in 2011 voor een onbekend bedrag, maar lieten er wel een hypotheek op vestigen van 4 ton euro.

Het scheidingshuis zou zijn verkocht rond de 360.000,-- euro en dat alleen al levert een verlies op van 40.000,-- euro. Maar dit is niet alles: Jelka en Koppe hadden ook de erfpachtcanon al tot 2060 vooruit betaald.

Dit betekent dus alles bij elkaar een verlies van tienduizenden euro's per persoon. De twee moeten dus een hoge prijs betalen voor een scheiding. Beide wonen inmiddels in een huurhuis. De koper krijgt voor het geld een eengezinswoning in Amsterdam Noord met een woonoppervlakte van 116 vierkante meter, met in totaal 5 kamers, verdeeld over twee woonlagen plus een zolder.

Zowel Jelka als Koppe kunnen vanaf nu weer beginnen met het opbouwen van een nieuw leven.