Na twintig jaar is het huwelijk van'Brutale Meid' Jennifer de Jong met haar man Mike op de klippen gelopen. Om die reden hadden zij hun huis in juli in Almere te koop gezet voor een bedrag van 249.500,-- euro.

Zelf kochten Jennifer en haar man de woning in juni 1999 voor een prijs van 174.705,-- euro en liet er in 2008 een hypotheek op vestigen van 266.000,-- euro. Op 1 december j.l. passeerde het huis bij de notaris voor een verkoopprijs van 232.500,-- euro

Als zij de hypotheek niet hebben afgelost, betekent dat een bescheiden verlies van 23.500,-- euro

De koper krijgt voor het geld een leuke eengezinswoning, gelegen in een kindvriendelijke buurt, met een woonoppervlakte van 132 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. De luxe woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Leuk is dat de woonkamer tuingericht is en voorzien is van een romantische open haard. Buiten een achtertuin , gelegen op het zuidoosten, van 58 vierkante meter, is er ook een dakterras waar het goed vertoeven is.

De auto kan gewoon voor de deur worden geparkeerd. Jennifer kan nu samen met haar nieuwe vriend Koen op zoek gaan naar een andere woning.