Vorig jaar november zette de schoonouders van Patricia Paay het kasteeltje, dat ooit toebehoorde aan Paay en haar ex man Adam Curry, te koop voor een bedrag van 2.750.00,-- euro. Op die prijs is helaas geen koper komen opdagen.

Om die reden hebben de schoonouders van Paay de prijs verlaagd met 255.000,-- euro naar een prijs van 2.495.000,- euro. Het optrekje ligt in het plaatsje Rijkevorsel. In deze plaats staat ook de villa van Robert Schumacher. Deze probeert hij al jarenlang te verkopen.

Hopelijk vinden de schoonouders van Patricia sneller een koper, Wat hebben zij te bieden? De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 575 vierkante meter en er zijn in totaal zes slaapkamers en drie badkamers. Ook is er een inpandig cafe met een eigen toilet en zithoek. Een stek waar Adam veel tijd in doorbracht.

De keuken is een lust voor het oog en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De heli landingsplaats die Adam ooit liet aanleggen, is er uiteraard ook nog. Evenals het BBQ huis met een eigen bar, terras en jacuzzi.

Op het landgoed van zes hectare bevinden zich ook meerdere vijverpartijen. De auto parkeren is geen probleem, want er zijn in totaal drie garages.