In 2003 genoot Nederland van de reallife soap 'The Adams Family', die was opgenomen in de kasteelhoeve van Patricia Paay en Adam Curry. Een jaar later vertrok het stel naar Engeland, nadat ze hun optrekje hadden verkocht. Zij hadden er vanaf 1999 gewoond.

De kopers waren de ouders van haar huidige vriend Robbert Hinfelaar. Zij hebben de kasteelhoeve nu te koop gezet voor een bedrag van 2.750.000,-- euro. Paay en Curry verkochten destijds hun optrekje voor een prijs rond de 2 miljoen euro.

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 575 vierkante meter en er zijn in totaal zes slaapkamers en drie badkamers. Ook is er een inpandig cafe met een eigen toilet en zithoek. Een stek waar Adam veel tijd in doorbracht.

De keuken is een lust voor het oog en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De heli landingsplaats die Adam ooit liet aanleggen, is er uiteraard ook nog. Evenals het BBQ huis met een eigen bar, terras en jacuzzi.

Op het landgoed van zes hectare bevinden zich ook meerdere vijverpartijen. De auto parkeren is geen probleem, want er zijn in totaal drie garages.