De woonboerderij van Dre's schoonvader stond vanaf begin april van dit jaar te koop voor een bedrag van 1.750.000 euro. Hij kocht het optrekje in 2009 voor een onbekend bedrag, maar liet er een hypotheek op vestigen van 225.000 euro.

De boerderij is nu verkocht onder voorbehoud en als de koper het optrekje op de vraagprijs heeft gekocht, maakt Dre's schoonvader een klapper van 1,5 miljoen euro. Kassa. En wat krijgt de koper?

Voor dat geld heeft de koper een woonboerderij met een woonoppervlakte van 408 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. De begane grond heeft een doorgang naar een bijgebouw met een eigen living. Vroeger was dit een garage.

Nu kunnen er twee auto's parkeren in een vrijstaande garage. Maar dit is niet alles; ook beschikt de  koper over een boomgaard en een hobbykas waar je planten, bloemen en groenten kunt verbouwen. Ook zijn er nog eens vier schuren aanwezig op het terrein.

Koken kan in de landelijke keuken met diverse inbouwapparatuur. Kortom; een waar paradijs