Rachel Hazes heeft haar watervilla in Almere te koop gezet voor een bedrag van 465.000,-- euro. Eerder had zij de villa al eens in de markt gezet voor een bedrag van 495.000,-- euro en te huur aangeboden voor een prijs van 1650,-- euro.

Opmerkelijk is dat de villa te koop staat bij Nick van Delft, de vriend van haar dochter Roxeanne. Nick is makelaar, dus dat kwam mooi uit. Met het in de verkoop zetten van haar optrekje, geeft Rachel ook aan geen plannen te hebben om Vinkeveen te verlaten. Zoals bekend leeft zij in onmin met haar zoon Dre, die ook in Vinkeveen woont.

Rachel kocht de watervilla in 2006 voor een onbekend bedrag en liet er een hypotheek op vestigen van 500.000,-- euro. De koper krijgt voor zijn geld een luxe watervilla met een eigen aanlegsteiger, een zonneterras en ook nog eens een riant dakterras. De totale woonoppervlakte bedraagt 170 vierkante meter. Er zijn 6 kamers, waaronder vier slaap- en twee luxe badkamers.

Verder krijg je voor het geld een zeer mooi leefkeuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Parkeren is geen probleem, want er is voor de deur ruimte voor twee auto's.