Geen euro hypotheek heeft tekst- en songwriter John Ewbank, de ex man van Vivian Reijs, nodig gehad om deze riante villa op het Landgoed 'Groot Paardenburgh' in het centrum van Laren te kunnen kopen. John betaalde voor dit riante optrekje maar liefst 2,5 miljoen euro.

De villa, gebouwd in boerderette stijl, heeft een woonoppervlakte van 229 vierkante meter en staat op een perceel van maar liefst 12.000 vierkante meter. Het is zeer geschikt voor als je een paardenliefhebber bent, want er zijn vier paardenstallen aanwezig op het landgoed.

Buiten de villa is er ook nog een bijgebouw waar John dingen mee kan doen. Het optrekje kent in totaal 8 kamers, waaronder vier slaapkamers en 2 badkamers. Koken kan zijn vriendin in de zeer luxe woonkeuken met kookeiland.

Verder is er nog een bijkeuken met wijnkelder en de inpandige garage ontbreekt niet. De tuinen zijn schitterend. Kortom; dit is met recht John Ewbanks nieuwe paradijs. Overigens kocht John de villa van hotelbonnen miljonair Chris Luken. Hij kocht dit optrekje eerder dit jaar voor, naar verluidt, 2.750.000,-- euro en heeft er het nodige geld ingestopt om het te verfraaien.

Waarom Chris het zo snel met tonnen verlies, op basis van zijn aankoopbedrag, aan John Ewbank heeft verkocht is niet bekend.