Tilly K. , die als purser van Transavia een dagboek zou hebben bijgehouden van vermeende seksuele escapades met haar mannelijke collega's aan boord van de Transavia vliegtuigen, heeft haar prachtige boerderij in het Westlandse plaatsje De Lier.

De vraagprijs is 650.000,-- euro. Zelf kochten Tilly en haar man Harrie, die in scheiding liggen, het optrekje in 1997 voor een onbekende prijs en lieten er voor totaal 236.000,-- euro aan hypotheek op vestigen.

Er gloort dan ook een forse winst van een dikke vier ton euro winst aan de horizon, afgaande op de hypotheken, die waarschijnlijk al een aardig stuk zijn afgelost. De koper krijgt voor zijn geld een boerderij met een totale woonoppervlakte van 136 vierkante meter.

Het optrekje van de 'seksstewardess' bestaat uit totaal zes kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer. Verder is er een grote woonzolder aanwezig. Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan in de luxe woonkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur.

Er is een schitterende siertuin met daarnaast een weiland, waarop paarden of schapen kunnen worden gehouden. Een paardenbak is aanwezig.  Voor de auto's is er een ruime parkeergelegenheid.