Shownieuws presentator Maurice Wijnen heeft zijn huur appartement in de Govert Flinckstraat in Amsterdam verruild voor een riant en luxe appartement in Weesp. Deze kocht hij recent voor de prijs van 273.200,-- euro en liet er per dezelfde datum een hypotheek op vestigen van 506.566,-- euro.

Er moet namelijk nog wel het een en ander gebeuren in zijn nieuwe optrekje. Zo moest hij een keuken kopen en de inrichting van de badkamer bepalen. En uiteraard kost dat extra geld. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 113 vierkante meter.

Er zijn in totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. Zowel aan de voor- als aan de achterkant van het appartement bevindt zich een frans balkon.  Als Maurice thuiskomt hoeft hij niet lang te zoeken naar een parkeerplaats voor de auto, want parkeren kan hij in de parkeergarage onder het appartementen complex.

De blikvanger van het appartement, dat op de eerste verdieping is gelegen, is de grote doorzonkamer met een lengte van 12 meter. Maurice zal het hier dik naar zijn zin hebben.