D'66 politica Sigrid Kaag heeft haar woning in Scheveningen verruild voor dit monumentale pand in het Haagse Benoordenhout, waar bijvoorbeeld ook Prins Constatijn, Laurentien en gravin Eloise wonen, maar ook Mark Rutte.

Die kwam even gezellig langs op de koffie om haar nieuwe huis te bewonderen. Het was op een foto op Facebook te zien, waardoor toch bekend werd waar de wellicht toekomstige premier woont.

Sigrid betaalde voor het huis een bedrag van rond de 1,4 miljoen euro. Hypotheek is niet bekend, want haar gegevens zijn in het Kadaster afgeschermd.

Voor het geld heeft Sigrid Kaag een pand met een woonoppervlakte van 325 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt 10, waaronder acht slaap- en drie badkamers.

Dit alles verdeelt over vier woonlagen plus een kelder. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zonnen kan zij met haar gezin in de riante achtertuin van 101 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

Verder beschikt de woonkamer over een elektrische openhaard en openslaande deuren naar het zonneterras. Ook is er een dakterras, dus zij komt niets tekort.

Het is echt een prachtig familiehuis. Haar oude huis in Scheveningen heeft Sigrid Kaag verkocht met een winst van 225.000 euro! Mark Rutte zal in ieder geval onder de indruk zijn geweest van het optrekje.

DRE HAZES EN NIEUWE VRIENDIN HEBBEN KNALLENDE RUZIE. BREUK NABIJ