Nadat het er even op leek dat Sonja Bakker haar vriend Barry van Suijdam uit haar leven had gebannen, is het weer helemaal koek en ei tussen de twee.

Ze lijken zelfs verliefder dan ooit. Op dit moment genieten ze van een romantische vakantie in de villa van Sonja op Ibiza. En dat de gevallen dieetgoeroe weer alle vertrouwen heeft in de relatie blijkt wel uit het feit dat ze twee weken geleden een pand in Alkmaar hebben gekocht voor 532.500 euro!

Sonja en Barrt betaalde de koopsom uit eigen middelen. Maar er is wel een ontbindende voorwaarde aan de koop. Het pand, waar eerst beneden een meubelzaak zat, bestaat uit bedrijfsruimte en twee verdiepingen.

Het is bedoeling van de twee tortelduifjes om daar twee appartementen te realiseren. Daar is echter een bouwvergunning voor vereist.

In het koopstaat dan ook als ontbindende voorwaarde, dat indien de vergunning niet voor 15 maart a.s. is verstrekt de koop zal worden doorgehaald.

Komt de vergunning daar dan zal het pand uiterlijk vijf april bij de notaris passeren. Nou, op naar het volgende project, want geld hebben de twee genoeg!

OOK MET DEZE KANJER ZOU ALI B SEX HEBBEN GEHAD

HELENE HENDRIKS KEIHARD DOOR DE MAND GEVALLEN!

LEVEN ROYCE DE VRIES IN GEVAAR