Rond half maart j.l. zette Sonja Bakker haar pand in Hoorn te koop voor een bedrag van 895.000,-- euro. Zelf kocht ze het pand in december 2014 voor een bedrag van 480.000,-- euro. Een hypotheek was niet nodig.

De verkoopprijs ligt rond de vraagprijs. Sonja maakt dus een winst van meer dan een half miljoen euro. Sonja heeft het pand wel behoorlijk verbouwd, maar voor hoeveel is niet bekend. De koper krijgt voor zijn geld dit monumentale pand met een totale woonoppervlakte van 254 vierkante meter. In totaal zijn er 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een kelder, Er is een luxe woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur en nog een keuken met openslaande deuren naar de binnenstadstuin met grote veranda.

De achtertuin is 96 vierkante meter groot en ligt op het westen. Daar vind je ook een jacuzzi om heerlijk in te kunnen ontspannen. Sonja en haar gezin gaan zeker wonen in Amsterdam, waar zij vorig jaar augustus voor 1,3 miljoen euro een schitterend grachtenappartement kochten.