Sonja Bakker, die tegenwoordig de meeste tijd doorbrengt op Ibiza, heeft haar luxe penthouse aan de Herengracht in Amsterdam te koop gezet. Zelfs het interieur kan worden meegekocht en dat zie je niet vaak.

DIT VERDIENT SONJA BAKKER MET HET PENTHOUSE

Onze dieetgoeroe heeft haar penthouse, dat deel uitmaakt van het grachtenpand "Wapen van Maastricht", te koop gezet voor een vraagprijs van 1.575.000 euro. Zelf kocht Sonja het penthouse in 2016 voor een prijs van 1,3 miljoen euro en betaalde dit met eigen geld. Er valt dus een winst te maken van 275.000 euro.

INDELING PENTHOUSE SONJA BAKKER

De koper krijgt een penthouse met een woonoppervlakte van 163 vierkante meter. Totaal telt het optrekje vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen.

De open luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, een dubbele wijnkoelkast en ook nog eens een kookeiland.. De woonkamer beschikt over vier zeer brede ramen, zodat je een prachtige uitzicht op de gracht hebt.

Het pand is overigens een Rijksmonument. Uiteraard ontbreekt ook het riante dakterras niet met fantastisch uitzicht over het centrum. Tot voor kort woonde haar vriend Barry van Suijdam in dit penthouse.  Hij stond hier in ieder geval ingeschreven.