De strijd tussen Connie en ex verloofd Eugene van Dun is weer ouderwets opgelaaid en dit maal draait het om een huurder. Die zou min of meer het slachtoffer zijn van gekibbel tussen de twee. Deze zocht dan ook de publiciteit op en verscheen voor de camera’s van Shownieuws.

Deze vertelde dat het allemaal vorig jaar oktober was begonnen met een brief betreffende een betalingsherinnering Connie, dat zij haar deel van de huur nog verschuldigd waren.  En terwijl de huurder volgens eigen zeggen de hele huur hadden overgemaakt naar Eugene. Het zou volgens deze huurder, Maxim, zo hoog zijn opgelopen dat er een brief van de deurwaarder op de mat viel.

De brief van Connie was overigens geschreven door haar zoon Marvin. Deze Maxim had er slapeloze nachten van en behoorlijk wat stress. De brief door Marvin geschreven is overigens in handen van Party. Ook een andere huurder van een appartement in Rotterdam deelde mee, dat wanneer hij de helft van de huur niet aan Connie zou overmaken, uitzetting het gevolg zou zijn. Bekendeburen vroeg Eugene om een reactie en hij liet onderstaande weten:

“Connie had die achterstand bij betreffende huurder Maxim niet gesignaleerd. Ik wel en ben toen in overleg gegaan met huurster. Zij heef als compromis in december drie maanden vooruit betaald. Connie had vervolgens een incasso op haar gezet om 50% van de huur te incasseren. Haar deel wat overigens merkwaardig is.

Ik had het incasso bureau al schriftelijk geïnformeerd dat er geen achterstand was en huur t/m februari betaald was. Echter Connie ging door met incasseren wat uiteindelijk heeft geleid tot een huuropzegging door betreffende huurster”.

En dit is volgens Eugene niet alles. “Marvin Breukhoven had de makelaar opdracht gegeven twee leegstaande appartementen leeg te laten staan die ik gezamenlijk met Connie heb. Dit deed hij gelijk na de rechtszitting van vorig jaar. Dit was in tegenstelling tot de gemaakte afspraken ten tijde van de rechtszitting op 14 november vorig jaar.

De rechter sprak over een prachtig pakket onroerendgoed met mooi resultaat. Ik snap goed waar ze mee bezig is! Kapot maken wat ik gerealiseerd heb. Daarentegen heeft ze wel direct een appartement op haar naam alleen wel direct in de verhuur gezet.

Dit alles verstoort natuurlijk mijn relatie met de huurders. Dat heb ik ook aan het incassobureau verteld. Ik ben het echt helemaal zat”.

Overigens is het opvallend, dat de rechter nog geen uitspraak heeft gedaan, want de kans dat de twee kemphanen het eens gaan worden, lijkt ver weg.

Overigens is Connie de betreffende huurder nog wel tegemoet gekomen, door de waarborgsom terug te storten