Het huis is namelijk een lust voor het oog. De vraagprijs bedraagt 1.560.000,-- euro kosten koper. Zelf heeft Maik het huis in april 2007 gekocht voor een totaal bedrag van 1.050.000,-- euro en heeft er een hypotheek op laten vestigen van 1,0 miljoen euro.

Voor de vraagprijs krijgt de koper een pand dat zowel geschikt is om te wonen, maar ook om deels als bedrijfsruimte te gebruiken. Maik biedt het bedrijfsgedeelte te huur aan voor 2750,-- euro, maar zit ook in de koop. Het pand kent vier appartementsrechten, hetgeen zeker niet oninteressant is.

Het woongedeelte bestaat uit drie kamers, waaronder 1 slaapkamer en een zeer luxe badkamer. De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 400 vierkante meter en is over twee woonlagen verdeeld. Parkeren is geen enkel probleem, want het optrekje heeft een inpandige garage, waar 2 auto's kunnen staan.

Het pand is echt een lust voor het oog en helemaal top ingericht. Ander pluspunt is dat het pand op een steenworp afstand ligt van het Koninklijk Carre.