Deze kocht ze in 2008 met haar toenmalige vriend Floris Stokvis. Nadat hun relatie schipbreuk leed, zetten Susan en Floris het huis te koop voor een prijs van 1.125.000,-- euro. Zelf kochten zij het driedubbele bovenhuis voor een prijs van 849.000,-- en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.170.000,-- euro.

De vraagprijs op dit moment is gezakt naar 995.000,-- euro en een verlies van een paar ton euro's is dan ook onvermijdelijk. Maar ondanks dit zou Susan niet anders willen als dat het huis snel zal worden verkocht. Pas dan kan zij samen met haar vriend Peter en de kinderen, zoeken naar een geschikt gezinshuis. Op dit moment woont Susan met Peter en haar dochtertje in een appartement in Amsterdam dat zij al in 2003 kocht.

Wat heeft Susan voor die vraagprijs te bieden? Het huis bestaat uit totaal 7 kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers en dat alles verdeeld over een woonoppervlakte van 190 vierkante meter. Het optrekje bestaat uit drie woonlagen. Leuk detail is dat het huis over een prachtig dakterras beschikt, met uiteraard een schitterend uitzicht en op het dakterras bevindt zich een buitendouche. In een van de twee badkamers staat ook nog eens een heerlijke tweepersoons jacuzzi. Het hele pand is overigens totaal gerenoveerd en ziet er echt als een plaatje uit.

Wie verlost Susan van haar verleden?