Een foto van een treurige Sylvie gezeten aan een tafeltje in een restaurant in Hamburg moest hiervan het bewijs zijn. Maar nu nog geen week later lijken de zaken er toch ineens heel anders voor te staan.

Afgelopen dinsdag was het namelijk Sabia die Damian, het zoontje van Rafael, ging ophalen bij Sylvie. Op de beelden is te zien hoe Sabia het appartement van Sylvie binnengaat. Verrassend, want volgens bronnen was Sylvie gewoon thuis. 'Ik wist niet wat ik zag toen ik Sabia het appartement van Sylvie zag binnengaan. En blijkbaar hadden de dames het erg gezellig gehad, want pas na een half uur kwam Sabia met Damian weer naar buiten toe. Ze zag er heel vrolijk uit', aldus een bron.

Op de beelden is te zien dat Sabia inderdaad vrolijk naar buiten komt, maar ook Damian straalt. Een bewijs te meer dat het een zeer ontspannen sfeer moet zijn geweest tussen zijn moeder en Sabia. Opvallend was wel dat Rafael verderop stond te wachten.

Op het moment dat Damian zijn vader ziet, wordt hij helemaal enthousiast. Logisch want het was de eerste ontmoeting tussen vader en zoon na weken. 'Het is natuurlijk vreemd dat niet Rafael maar Sabia Damian bij Sylvie is gaan ophalen. Dit kan niet anders betekenen als dat de twee weer gewoon goede vriendinnen zijn', aldus een bron.

De volgende dag is het wederom Sabia die Damian weer terugbrengt naar Sylvie en nu blijft ze zelfs iets langer dan een half uur binnen. Daarna gaat Sylvie samen met haar zoontje boodschappen doen en ook zij straalt, volgens bronnen, een en al vrolijkheid uit. Blij met de hernieuwde vriendschap?

Foto's: Bartek Kolodziej.