Jarenlang presenteerde Mireille Bekooij Koffietijd samen met Hans Willigenburg. Een gouden duo dat eigenlijk nooit meer qua succes is geevenaard. Overigens zij ook de hartsvriendin van Linda de Mol, die in deze voor haar moeiljke tijd zeker veel steun van Mireille zal hebben gehad

De voormalige Koffietijd presentatrice heeft haar ontzettend leuke rietgedekte woonboerderij op loopafstand van het centrum van Laren nu al een tijdje te koop staan. Het lukt haar maar niet om een koper te vinden..

Aanvankelijk  vrog ze 1.295.000 euro om later te zakken naar 1.195.000 euro.Ook dat bleek niet genoeg om die reden heeft Mireille de vraagprijs wederom met een ton euro verlaagd naar 1.095.000 euro.

Zelf kocht Mireille haar woonboerderij in 1995 voor 204.000 euro en heeft er voor totaal 340.000 euro aan hypotheken op laten vestigen. Bij verkoop op deze vraagprijs kan ze een winst van ruim 755.000 euro op haar bankrekening laten bijschrijven.

De koper krijgt voor dit geld een vrijstaande woonboerderij met een woonoppervlakte van 148 vierkante. Totaal zijn er vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen.

Koken kan in de half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en met deur die toegang geeft tot de patio. De tuin is rondom.

Verder is er een garage met ruimte voor 1 auto. En de boerderij ligt slechts een paar minuten lopen van het centrum van Laren.