Shownieuws
28 september 2017
 

Thomas Berge heeft maar 128 euro op de bankrekening staan!!

Bekendeburen dook is in de cijfers van de Holding van zanger Thomas Berge en viel van de ene in de andere verbazing

Thomas Berge woont tegenwoordig in een prachtige villa in Vinkenveen met niet alleen een eigen botenhuis maar ook met een eigen eilandje. Daarbij houdt hij er van om in dure auto's rond te scheuren. De huur van de villa bedraagt 3000 euro per maand.

Dit alles wekte onze nieuwsgierigheid om eens in de cijfers te duiken. Op zijn woonadres in Vinkenveen is zijn bedrijf, volgens de gegevens van de Kamer van Koophandel, gevestigd onder de naam Chiel Holding B.V.. De cijfers zijn van 2015. Deze zijn het laatst bekend.

En wie tonnen verwacht komt bedrogen uit. Het eigen vermogen bedraagt slechts 2575 euro. Dit was eind 2015. Een jaar daarvoor stond het eigen vermogen op ruim 15.000 euro negatief. Wel een verbetering dus.

Maar op de bankrekening van de Holding van Thomas schittert slechts een bedrag van 128,-- euro! Verder laat de balans een totale schuld zien van rond de 155.000 euro. Daar tegenover staat wel een vette 123.000 euro aan vorderingen.

Leeft Thomas boven zijn stand of heeft hij al zijn geld op zijn prive rekening staan? Het laatste lijkt niet echt slim. Of zit dat allemaal in de Stichting Administratiekantoor Thomas Berge? Helaas zijn er van deze Stichting geen cijfers bekend.

Maar zo'n banksaldo hadden we zeker niet verwacht!

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.