Buiten zijn privé perikelen lijken financiële/ zakelijke problemen van de zanger, wiens echte naam Chiel Ottink is, wellicht een rol hebben gespeeld in de breuk met zijn vriendin Elianne Zweipfenning, 

FAILLIET THOMAS BERGE

Ga maar even na:  zijn bedrijf “Thomas Music B.V.” was op 27 november 2019 j.l. failliet verklaard. Hij had dit bedrijf in oktober 2006 opgericht voor o.a. “het verzorgen van optredens”. Dat was al een behoorlijk tegenslag.

GEBREK AAN BATEN THOMAS BERGE

Maar dit was niet het laatste. Bekendeburen ontdekte namelijk, dat de zanger recent bij twee bedrijven de stekker eruit heeft gehaald wegens gebrek aan baten. Op 27 februari j.l. werd zijn bedrijf Chiel Holding B.V. om die reden opgeheven en een week daarvoor werd ook, om dezelfde reden, de stekker eruit gehaald bij zijn bedrijf TCB Music B.V.

Van beide bedrijven was al meerdere jaren geen jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd. Dit maakt toch de indruk dat het op financieel gebied niet echt goed zou zijn gegaan.

NIEUW BEDRIJF THOMAS BERGE

En wellicht dat deze problemen als een rode draad door de relatie met Elianne heeft gelopen. Wel heeft Thomas een jaar geleden een nieuw bedrijf opgericht met de naam JaSaChiel B.V., maar daar zullen pas wellicht over dik een jaar cijfers van bekend worden gemaakt.

Verder is hij nog eigenaar van een eenmanszaak. De vraag is natuurlijk hoe nu verder. En bij dit alles komt natuurliik nog zijn mogelijke alimentatie verplichtingen bij Elianne en Myrthe Mylius met wie hij een zoontje heeft.