Na de breuk met vriendin Myrthe Mylius verhuisde Thomas Berge naar een appartement in Amsterdam. Daar heeft hij het niet lang volgehouden, want Amsterdam is ingeruild voor Vinkeveen. Daar huurt de populaire zanger een schitterende villa aan de Vinkeveense Plassen.

De vrijstaande villa heeft hij voor twee jaar gehuurd tegen een maandelijkse huur van 3000,-- euro per maand, Maar daar krijgt hij ook veel voor terug. De woonoppervlakte bedraagt 195 vierkante meter en het optrekje telt in totaal zeven kamers, waaronder zes slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen.  Er is een dichte keuken in landhuisstijl, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. In de woonkamer is ook een openhaard aanwezig voor  de romantische momenten.

De villa ligt schitterend aan het water en heeft een eigen botenhuis waar Thomas zijn boot kan stallen. Hij heeft al een keer heerlijk samen met zijn zoontje Jack op de plassen gevaren. Buiten het botenhuis is er ook nog een eilandje dat bij de villa hoort.

De auto kan worden geparkeerd in de stenen garage of op de oprit voor de villa. Uiteraard is er een tuin die rondom de villa is gelegen. Kortom een heerlijke plek voor Thomas om te ontspannen en te genieten samen met zijn nieuwe vriendin Cassidy.