Na de breuk met  Myrthe Mylius, moeder van zijn zoontje Jack, verhuisde zanger Thomas Berge, in het gewone leven Chiel Ottink geheten, naar een appartement in Amsterdam. Daar heeft hij niet lang gewoond. Het appartement werd al snel ingeruild voor een zeer luxe villa aan de Vinkeveense Plassen, waar hij o.a. beschikte over een eigen botenhuis en zelfs over een klein eilandje.

De maandelijkse huur bedroeg 3000 euro, maar het was een prachtige plek voor o.a. zijn zoontje Jack en hier kon hij menig romantisch avondje beleven met zijn grote liefde Cassidy. Helaas liep de relatie met Cassidy tot twee keer toe op de klippen en dan wordt zo’n villa wel erg groot om alleen te bewonen. En 3000 euro in de maand is natuurlijk ook een zware terugkerende last.  T

homas heeft dan ook besloten om de villa te verruilen voor een appartement/ maisonnette in het Gooise plaatsje Huizen waar o.a. ook Linda de Mol woont. De maandelijkse huur bedraagt iets onder 1500 euro per maand, de helft van de huur die hij in Vinkeveen moet betalen. De woonoppervlakte bedraagt 134 vierkante meter en in totaal zijn er 4 kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Koken kan in de luxe keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement heeft uitzicht op het Gooimeer en ligt op fietsafstand van het centrum van Huizen. Maar het belangrijkste voor Thomas is dat hij er eigenlijk van droomt om hier weer te kunnen samenwonen met zijn  ex vriendin Cassidy. Hun relatie liep vorig jaar oktober voor de tweede keer mis, maar nog altijd heeft hij sterke gevoelens voor haar.

Ook zoontje Jack kon het heel goed met haar vinden en zou graag zien dat papa weer een relatie heeft met Cassidy.  Begin van dit jaar liet de zanger in een interview weten een verzoening niet uit te sluiten. “Soms ontmoet je iemand in je leven met wie je zo’n sterke connectie voelt, dat het heel moeilijk is om los te laten. Cassidy en ik zitten in een fase dat we een beslissing moeten nemen”.

Om die reden is Thomas op dit moment niet beschikbaar voor andere vrouwen.  En nu maar hopen dat zijn droom uitkomt en de twee straks op het balkon van het appartement samen op romantische wijze kunnen genieten, onder het genot van een glas wijn, van de ondergaande zon op het Gooimeer. Thomas droomt er al zeker van!