Om er te kunnen wonen, moet men wel zeer diep in de buidel tasten, want Martin vraagt een huur van maar liefst 14.750,-- euro per maand en dan ook nog exclusief. Maar dan heb je ook wel iets heel bijzonders.

Zo is de totale woonoppervlakte van de villa 775 vierkante, ligt er in de achtertuin een schitterend verwarmd zwembad 13 bij 5 meter en is er een dubbele garage van 43 vierkante meter, waarin je meerdere auto's kwijt kunt.

INDELING:
Op de begane grond vind je rondom de hal onder andere twee geschakelde stijlvolle livings, library en twee eetkamers, waarvan één groot genoeg voor tenminste 24 couverts.

Verder bevindt zich daar de zeer luxueuze woonkeuken , alsmede de garderoberuimte, de pantry, twee ruime toiletten met voorportaal, een douche en de bijkeuken.

De eerste etage bestaat uit vier royale vertrekken, twee badkamers, toiletten en een balkon. De hoofdslaapkamer is voorzien van airconditioning en de badkamers zijn zeer luxe en compleet uitgevoerd.

Op de tweede etage is o.a. een eetkeuken en meerdere kamers en badkamers. En natuurlijk ontbreekt de achtertuin niet. Deze is  22 meter diep en 22 meter breed en kent meerdere terrassen.

Martin kocht dit pand overigens in april 2010 voor een prijs van iets meer dan 3 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen 3 miljoen euro. Overigens bezit hij naast deze villa nog ongeveer 6 huizen in Den Haag.

De villa is echt een droom en dat wordt wel duidelijk als je de foto's bekijkt!