Huizen
27 oktober 2017
 

Trainer Peter Bosz geeft stevige korting op de vraagprijs van zijn Vinkeveense villa. Zie foto's

Begin augustus zette Peter Bosz zijn villa in Vinkeveen te koop, maar de verkoop had hem blijkbaar niet hard genoeg en dan rest er maar 1 maatrege....

Ex Ajax trainer Peter Bosz, tegenwoordig succscvol in Duitsland bij de voetbalclub Borussia Dortmunt, heeft de vraagprijs van zijn villa in Vinkeveen verlaagt met 250.000,-- euro. Vroeg hij eerst nog 2,4 miljoen voor zijn optrekje, vanaf vandaag staat de villa te koop voor een bedrag van 2.145.000,-- euro.

Peter kocht de villa vorig jaar juli voor een bedrag van 1.850.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.570.000,-- euro. Er is dus nog altijd een leuke winst op te maken. De koper krijgt een villa met een totale woonoppervlakte van maar liefst 220 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt totaal 4, waaronder 3 slaapkamers en meerdere badkamers.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering. Koken kan in de zeer luxe keuken, die van alle gemakken is voorzien. De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage. Verder is er een aanlegsteiger voor meerdere boten, terrassen, eigen eiland aan de overzijde en een grote overdekte loungeruimte met buitenhaard en nieuwe jacuzzi.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.