Rob Verlinden, die al jaren furore maakt met het programma 'Rob's grote Tuinverbouwing, woont al jaren met zijn vriend Robert in Spanje. Op zijn 24 ste kocht Rob al zijn eerste huisje in Spanje. Geen wonder dat hij een sterke band met dit land heeft.

Daarna woonde hij met zijn vriend Robert, met wie hij al meer dan zeventien jaar gelukkig is, in de buurt van Alicante. In 2004 besloten zij te verhuizen naar een plaatsje onder de rook van Barcelona. Daar bouwde Rob zijn eigen huis.

Het werd hun droompaleis waar ze mooie tijden hebben beleefd. Maar nu zowel Rob als zijn vriend er steeds minder komen, besloten zij hun prachtige smaakvol ingerichte villa te koop te zetten. In eerste instantie voor een prijs van 340.000,-- euro.

Maar de markt in Spanje is moeilijk, dus is de vraagprijs gezakt naar 240.000,-- euro ofwel een ton euro minder. Dat lijkt, gezien het huis, een spotprijs. Voor dit geld krijgt de koper een optrekje met een woonoppervlakte van 205 vierkante meters.

Er zijn in totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Ook is er een leuke eetkamer, een garage en een buiten barbecue. Maar het mooiste is toch wel dat je vanuit de villa een adembenemend uitzicht hebt over de vallei.