ZIE HIER DE VIDEO VAN HET APPARTEMENT VAN ART

Na 20 jaar zetten tv presentator Art Rooijakkers en zijn vriendin Andrea vorig jaar een punt achter hun relatie. Ze hadden al eens eerder problemen gekend, maar deze keer was het defintief.

Art, vorig jaar nog presentator van het programma BB Vol Liefde maar dit seizoen uitgeschakeld door een poliep op zijn stembanden, bleef achter in hun grachtenpand en moest voor ruim 128.000 euro zijn ex uitkopen.

Het grachtenappartement, een Rijksmonument, werd afgelopen juni nog getaxeerd op 1,1 miljoen euro, maar Art heeft zijn prachtige optrekje nu te koop gezet voor 1.395.000 euro.

Zelf kocht hij het in 2016 voor een bedrag van 960.000 euro. Hij kan dus een winst maken van iets meer dan 3 ton euro. De betaling aan zijn ex moet meegerekend worden.

Wat krijgt de koper? Die krijgt een schitterend grachtenappartement met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de ruime open woonkeuken met kookeiland en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur.

In masterbedroom onbreekt de walkin- closet niet en heeft ook nog airco. Ook de living heeft airco en door de grote ramen een schitterend uitzicht op de gracht.

Ook een dakterras van 17 vierkante meter met uitzicht op het centrum van Amsterdam ontbreekt niet. Art hoopt snel een koper te kunnen vinden, zodat hij aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven kan beginnen.

Het grachtenappartement is overigens wel om je vingers bij af te likken. Kijk maar.....