Onlangs  haalde tv kok Rudolph van Veen, die weer terugkeert op de zender 24 Kitchen, zijn villa in Hilversum uit de verkoop. Vandaag zet hij zijn optrekje weer in de verkoop met een korting van 45.000 euro.

Vroeg de tv kok eerst nog 1.695.000 euro voor zijn villa, nu vraagt hij een prijs van 1.650.000 euro. Zelf kocht hij het optrekje voor een prijs van 1,2 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.250.000 euro.

Een winst van 4 ton euro gloort dus aan de horizon. Wat heeft hij te bieden? Het is een vrijstaande villa die op ongeveer honderd meter van twee prachtige natuurgebieden ligt. Natuurlijk een heerlijke omgeving voor kinderen.

De woonoppervlakte bedraagt 222 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt negen, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers inclusief sauna. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus kelder, inclusief wijnkelder, en een zolder.

De keuken wordt door de makelaar als volgt omschreven: “Vanuit de hal loop je rechtstreeks de royale complete keuken in, met een aanrecht van ruim 8 meter, kookeiland, werkeiland, vaste kasten en diverse inbouwapparatuur”.

Eigenlijk zeggen de foto’s genoeg. Maar dat is niet alles, want in de achtertuin is een buitenchalet voorzien van elektra en een keukenblok!

Ook is er genoeg parkeerruimte, want op het terrein in een vrijstaande garage en een carport waar je totaal vier auto’s kwijt kunt.

Geniet mee met deze livebeelden van pandababy's in China