TV Kok Ruddolph van Veen had zijn villa in Hilversum te koop gezet voor een vraagprijs van 1.695.000 euro. Hiermee zou hij een mooi winst hebben gemaakt, want hij kocht de villa in 2014 voor een prijs van 1,2 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.250.000 euro.

Maar helaas is er blijkbaar geen koper op komen dagen, want Rudolph heeft de villa uit de verkoop gehaald. De coronacrisis zal hier zeker me te maken hebben.

Wat heeft Rudolph te bieden? Het is een vrijstaande villa die op ongeveer honderd meter van twee prachtige natuurgebieden ligt. Natuurlijk een heerlijke omgeving voor kinderen.

De woonoppervlakte bedraagt 222 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt negen, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers inclusief sauna. Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus kelder, inclusief wijnkelder, en een zolder.

De keuken wordt door de makelaar als volgt omschreven: “Vanuit de hal loop je rechtstreeks de royale complete keuken in, met een aanrecht van ruim 8 meter, kookeiland, werkeiland, vaste kasten en diverse inbouwapparatuur”.

Eigenlijk zeggen de foto’s genoeg. Maar dat is niet alles, want in de achtertuin is een buitenchalet voorzien van elektra en een keukenblok!

Ook is er genoeg parkeerruimte, want op het terrein in een vrijstaande garage en een carport waar je totaal vier auto’s kwijt kunt.