Aanleiding om het huis te koop te zetten is de breuk met haar ex Jeroen te Rehorst, tevens de vader van dochtertje Emma. Froukje en Jeroen zijn namelijk beide eigenaar van het huis dat zij januari 2011 kochten voor een prijs van 527.500,-- euro en waar ze een hypotheek op lieten vestigen van 618.000,-- euro.

In dit huis wilden Froukje en Jeroen oud worden. Maar Froukje verloor haar hart aan de elf jaar jongere Radio 538 DJ Niek van der Bruggen. Deze liefde was zo sterk dat Froukje ook op het laatste moment haar huwelijk afblies. Jeroen heeft inmiddels het huis in Landsmeer verlaten en nu woont Froukje er met dochtertje Emma.

Om beiden weer een nieuwe start te kunnen maken is het huis in de verkoop gezet voor een vraagprijs van 599.000,-- euro. Voor dit geld krijgt de toekomstige eigenaar een optrekje bestaande uit 5 kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche.

De totale woonoppervlakte bedraagt 175 vierkante meter en is verdeeld over drie woonlagen. Er is een voortuin, een zijtuin en een achtertuin van 84 vierkante meter, gelegen op het Zuidoosten. Verder beschikt het huis van Froukje ook nog eens over een dakterras en een parkeerplaats voor de deur.

Froukje en Jeroen hebben hun voormalige liefdesnestje zo goed en mooi verbouwd, dat je er als koper zo in kunt trekken. En dat laten de beelden ook wel zien..