Massa is Kassa vriend Peter Gillis is een zeer slimme en geslaagde zakenman. Daar zal iedereen het snel over eens zijn. Maar niet alles wat hij aanraakt veranderd in goud.

Peter ondervindt op dit moment twee tegenslagen. De eerste betreft de verkoop van zijn luxe camper, die hij negen maanden geleden kocht. Peter was snel uitgekeken op het speeltje en zette het te koop voor 389.000 euro.

Maar dat bleek te hoog gegrepen. Vervolgens verlaagde hj de prijs naar 379.900 euro in wellicht de overtuiging dat een koper zich snel zou komen melden.

Helaas is de camper na een half jaar nog altijd niet verkocht. De tweede tegenslag betreft de verkoop van de villa in het Belgische plaatsje Neerpelt.

Peter liet op een gegeven moment weten dat de villa was verkocht, maar helaas kreeg de koper de financiering niet rond. Dan maar weer in de verkoop.

En weer wist onze Massa is Kassa man te melden dat de villa alsnog was verkocht. In de tussentijd kocht hij en passant een kasteel van een vette 5 miljoen euro en nog een villa van 4 miljoen.

Peter liep even te snel voor de muziek uit, want de villa in Neerpelt is helemaal nog niet verkocht. Deze is slechts 'in optie' volgens de makelaar.

Dat kun je hier zelf zien. Dat staat er overigens ook alweer een tijdje, dus heeft de aspirant koper blijkbaar moeite om de boel financieel rond te breien.

Van dit alles zal Peter op zeker foxwild worden.

RACHEL HAZES GEEFT DE STRIJD OP

WAYLON BESTOOKT MET VIEZE BEELDEN