De vader van Sarah van Soelen is het helemaal zat en heeft de politie ingeschakeld. Wat is er aan de hand? Gisteren werd bekend dat Dre Hazes een warme band heeft met Sarah van Soelen, die hij op een feestje heeft leren kennen, en haar ouders.

Niet echt slim van Dre was dat hij vertelde bij het gezin in te wonen in Bergschenhoek. De vader van Sarah, eigenaar van een zeer grote lampenfabriek, liet al snel weten niet gediend te zijn van de pers voor de deur.

En hij hield woord. Op basis van de uitspraken van Dre wisten de paparazzi de woning al snel te traceren en wilden natuurlijk het eerste plaatje van het stel maken.

Dat is nu eenmaal hun werk. Maar vader van Soelen had blijkbaar de politie gebeld, want deze verschenen al snel om de heren paparazzi te melden dat hun aanwezigheid niet op prijs wordt gesteld.

Tegelijkertijd werd het schier ongeloofwaardige verhaal de wereld ingeslingerd dat papa van Soelen een huis heeft gekocht voor Dre en dochter Sarah. zodat hij hij er zich van kan verzekeren geen last meer te hebben van de paparazzi.

Maar ja, wie gelooft dit. De tijd zal het leren, maar het lijkt er reeds sterk op dat Dre er helemaal niet woont.