Je weet het misschien maar al te goed. De rich and famous lijkt er altijd enorm gezond uit te zien. Dat heeft deels te maken met het  sportieve en gezonde leven. Maar ook het type voeding draagt daar voor een deel aan bij. Kom je maar al te graag te weten wat er op het boodschappenlijstje van de rich and famous staat? Lees dan verder in dit blog en doe meteen wat inspiratie op voor je eigen toekomstige boodschappen.

Pure en eerlijke producten die goed voor het lichaam zijn

Een gezond en sterk lichaam begint natuurlijk met hetgeen dat we consumeren. Daarom wordt er onder de rich and famous enkel met pure en eerlijke producten gewerkt. Denk daarbij aan kakelverse groenten, veel vezels en voeding met de nodige mineralen. Want hanteer je een gezonde levensstijl en boost je jouw lichaam? Dan kan het zomaar zo zijn dat je in de loop van de dag veel meer energie hebt, je haar groeit beter en je huid is egaler en gezonder. Redenen genoeg dus om je een keer goed in te lezen over het consumeren van gezonde voeding.

Er wordt altijd met de seizoenen mee gegeten

Heb je er ook al eens een keer over nagedacht om met de seizoenen mee te eten? Ook dit is een erg populaire trend onder de rich and famous. Maar probeer daarnaast ook te kiezen voor producten uit eigen land met een rijke en fijne smaak. Denk daarbij aan aardappelen van het eigen land. Je hebt de keuze uit tal van bereidingen, of je het nu pureert in een soep of bakt met een stukje vis, een vleesvervanger of een stukje vlees. Het beste van alles? Producten die in eigen land zijn geproduceerd, zijn vaak ook nog eens voordeliger voor je portemonnee.

Het favoriete drankje? Water, water en nog meer water

En als het gaat om het consumeren van drinken? Water is en blijft nog steeds een van de meest geliefde drankjes. Het is de perfecte keuze om je lichaam goed te hydrateren en afvalstoffen kunnen sneller en beter af worden gevoerd. Ideaal als er bijvoorbeeld een flinke sessie in de sportschool gepland staat. Kies ervoor om een aantal flessen water op voorraad te leggen - zoals de rich and famous dat doet - of ga gewoon voor een goed glas water uit de kraan. Ook leuk: door het te serveren in karaffen met een smaakje, oogt de tafel meteen erg gezellig als je bezoek over de vloer hebt.