Ondanks dat het een prachtig huis is, raakt Anouk haar optrekje aan de straatstenen niet kwijt. Al sinds 2008 probeert ze het te verkopen. Anouk kocht haar paleisje in januari 2007 voor een prijs van 1,6 miljoen euro. Een jaar later zette ze het op de markt voor een prijs van 2,2 miljoen.

Er was echter geen koper op deze prijs geinteresseerd en Anouk haalde het pand dan ook maar van de markt. In 2011 zette ze haar huis weer terug in de markt voor wederom 2,2 miljoen, maar vanaf dat moment raakte de vraagprijs in een vrije val.

Op dit moment ligt deze al een tijdje op 1.695.000,-- en tot nu toe ook zonder succes. Winst zit er voor het elf kamers tellende pand, waaronder 6 slaapkamers en 3 badkamers met een totale woonoppervlakte van maar liefst 430 vierkante meter verdeeld over vijf woonlagen, niet meer in.

Alhoewel Anouk het zelf kocht voor een prijs van 1,6 miljoen, rust er een hypotheek op haar optrekje van 1,8 miljoen. In plaats van winst, zit Anouk nu al op basis van de vraagprijs op een verlies van iets meer dan 100.000,-- euro. Maar ondanks het verlies wil ze er dolgraag van af!