ZIE HIER DE VIDEO VAN DE VILLA

Sinds dat Chris Woerts regelmatig aan de bar zit bij Vandaag Inside is ook hij gepromoveerd tot een bekende Nederlander. Iedere keer als Chris te gast is, wordt er van hem een primeur op sportgebied verwacht.

VRAAG VILLA CHRIS WOERTS

Dat hij goed boert in de zakenwereld laat zijn villa in Barendrecht wel zien, die te koop staat. De vraagprijs is 1.850.000 euro. Chris kocht de exclusieve villa in 2007 voor een onbekende prijs en liet er een hypotheek op vestigen van 1,4 miljoen euro.

WINST

Uitgaande van de hypotheek gloort er een winst van 450.000 euro aan de horizon. Wat mag de koper verwachten voor zijn of haar geld? De vrijstaande exclusieve villa is prachtig gelegen en instap klaar ofwel je hoeft er eigenlijk niets aan te doen.

INDELING

De woonoppervlakte bedraagt totaal 269 vierkante meter. Er zijn vier slaap- en vier badkamers, verdeelt over twee woonlagen en een zolder. Koken kan in de royale luxe keuken met een werkeiland en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

De masterbedroom heeft een eigen badkamer met inloopgarderobe. Verder is er een wellness ruimte met o.a. een stoomcabine en infrarood  sauna. De tuin is rondom en door architect ontworpen.

De auto kan worden geparkeerd op eigen terrein of in de garage. Het energielabel is A, dus dat zit wel goed. Kortom; een villa om van te dromen.