Wat Glennis namelijk niet wist, was dat de verdieping beneden haar was verkocht en grondig moet worden verbouwd. Resultaat: Glennis zit vrijwel dag en nacht in de herrie van het boren en heeft ook nog eens last van de bouwstof. Niet voor niets heeft ze dan ook een advocaat in de arm genomen om te kijken welke rechten zij heeft.

Maar ondertussen begint dit alles haar behoorlijk op te breken. Niet alleen is haar zoontje allergisch voor de stof, ook gaat haar stem, volgens eigen zeggen 'naar de kloten'. Op haar Facebook suggereerde ze zelfs te vertrekken naar een hotel. Gaat ze dit werkelijk doen?

Aan bekendeburen doet Glennis haar verhaal: 'Nee, ik ga niet naar een hotel. Mijn advocaat zit gelukkig nog wel altijd boven op de zaak. Ik begrijp heus wel dat die verbouwing noodzakelijk is. Daar kan de bewoner onder mij niets aan doen.

Het gaat om de verhuurder van het huis en die slappe makelaar, die mij iets heeft laten tekenen zonder dat er werd gesproken over een verbouwing. Daar vecht ik nu tegen. En het gaat allemaal niet vanzelf. Was het maar zo'n feest.

Ik overweeg wel uiteindelijk wellicht naar een hotel te gaan, maar dat zal dan een paar weken voor mijn concert zijn. De verbouwing zal namelijk nog lang duren. Zover ik weet duurt dat nog tot aan december dit jaar.

Ik word er echt helemaal gek van. En het ergste vindt ik het nog voor mijn zoontje. Door mijn hele huis ligt stof en dat terwijl hij allergisch is. Maar ook voor mij begint gevolgen te krijgen. Mijn hele stem gaat er van naar de kloten.

Het is echt gewoon een ramp. Elke dag weer. Ik blijf daarom door vechten. Niet alleen voor mijn zoontje, maar ook voor mezelf. Het zal wel even duren, maar de aanhouder wint toch?'.