Vorig jaar december werd bekend dat Gordon eindelijk een koper had gevonden voor zijn villa in Blaricum. Al er was al eerder een koper, maar die kreeg na een half jaar uiteindelijk de financiering niet rond.

Gordon was weer terug bij af en zette toen zijn villa te huur voor 10.000 euro en zette de villa in de markt voor een vraagprijs van 3.250.000 euro ofwel 3 ton euro hoger dan de vorige vraagprijs.

De vraagprijs van 3.250.000 euro was gelijk aan de hypotheek die op de villa rust. Zelf kocht hij zijn optrekje in 1999 voor 1,2 miljoen euro. De huiige koper maakte wel een voorbehoud voor de financiering en even leek het er op dat Gordon weer hetzelfde zou overkomen.

Maar gelukkig is begin deze maand de villa overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Deze heeft wellicht keihard onderhandeld, want de koopsom is uiteindelijk 2,9 miljoen euro geworden of 350.000 euro lager dan de vraagprijs.

Maar ook 350.000 lager dan de hypotheek die op de villa rust. Op basis hiervan heeft hij dus verlies geleden van 350.000 euro bij een koopsom van 2,9 miljoen.

Toch zal de zanger blij zijn dat hij van zijn optrekje in Blaricum af is. Gordon heeft nu alleen nog zijn penthouse in Amsterdam te koop staan en wel voor 3,5 miljoen euro. Zelf woont hij, zoals bekend, in Dubai.