TV presentator Rick Brandsteder, bekend van o.a. het programma Expeditie Robinson, zette afgelopen september zijn appartement in Amsterdam Oud Zuid te koop voor een vraagprijs van 920.000 euro.

Zoveel WINST maakt RICK BRANDSTEDER met zijn huis

Zelf kocht Rick het appartement, dat hij een tijdje had verhuurd, in 2007 voor een bedrag van 490.000 euro en heeft er geen hypotheek op rusten. Nu het appartement is verkocht maakt Rick een mooie winst van 430.000 euro 

Dit krijgt de koper van het appartement van Rick

De koper krijgt een prachtig en luxe appartement met een woonoppervlakte van 106 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Vanuit de woonkamer en suite heb je een prachtig uitzicht op het water.

De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en beschikt ook over een kookeiland. Verder is er nog een balkon en beschik je over twee bergingen. Wellicht dat Rick nu uit gaat kijken naar een woonboot, want dat zou zijn droom zijn.

Wat betekent dit voor Ron Brandsteder?

Voorlopig woont hij bij zijn vader en moeder. Klaarblijkelijk neemt vader Ron Brandsteder het hem niet kwalijk dat hij nu een nieuwe buurman krijgt.