Gisteren 8 juni 2016 passeerde bij de notaris het grachtenappartement van Yolanthe en Wesley Sneijder aan de Bloemgracht in Amsterdam bij de notaris. Geen van beiden was aanwezig, maar hadden een schriftelijke volmacht afgegeven.

In maart van dit jaar was het appartement te koop gezet voor een vraagprijs van 2,3 miljoen euro. Het was niet de eerste keer dat Wesley en Yolanthe het appartement te koop hadden gezet, maar tot op dat moment helaas zonder succes.

Dit maal was het snel raak, maar tegen welke prijs bleef tot vandaag de dag onduidelijk. Het pand blijkt te zijn verkocht voor een bedrag van 2,1 miljoen euro ofwel 2 ton onder de vraagprijs. Zelf kocht Wesley het optrekje in 2009 voor een prijs van 1,7 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.850.000,-- euro.

Afgaande op de hypotheek heeft het glamourkoppel dus een winst gemaakt van 250.000,-- euro en daar zullen ze zeker blij mee zijn. Op dit moment staat hun villa in Vleuten nog te koop en het dijkhuisje van Yolanthe in Volendam.