Wederom heeft Edwin Evers de vraagprijs van zijn voormalige pied a terre in Hilversum verlaagd. Ditmaal met 30.000 euro van 1.025.000 euro naar 995.000 euro.

Hiermee is de vraagprijs onder de psycholische grens gekomen van 1 miljoen euro. In totaal bedraagt de korting inmiddels 80.000 euro, want de eerste vraagrpijs lag op 1.075.000. 

Hij kocht het optrekje in 2005 voor de prijs van 1,1 miljoen euro en vestigde er een hypotheek op van 1.250.000,-- euro. Het verlies bedraagt nu, op basis van de hypotheek, al 255.000 euro.

Maar wat krijgt de koper voor iets meer dan een miljoen euro?  De makelaar omschrijft het als volgt: ‘’het appartement is gelegen in een kleinschalig complex met villa appartementen (totaal 5 appartementen), in het exclusieve Residence Parchove welke gelegen is aan een lommerrijke laan, op een parkachtig aangelegde tuin welke zeer veel privacy biedt en heeft een eigen toegang tot het Corversbos. Het gebouw en de ondergrondse garage is bereikbaar middels een verwarmde privé toegangsweg”.

De totale woonoppervlakte bedraagt 230 vierkante meter en in totaal zijn er vier kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.  De grote woon/ eetkamer heeft openslaande deuren naar een deels overdekt zonneterras.

Koken kan in de semi open keuken, die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Veder is het appartement voorzien van een super beveiligingssysteem en elektrische zonweringen. In de prijs zitten ook twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. De servicekosten bedragen 700 euro per maand.