Ineens was het verhaal dat Jeroen Rietbergen tijdens zijn relatie met Linda de Mol de bloemetjes buiten zou hebben gezet met de twintig jaar jongere Renee Gunning.

Pas nu klapt deze vermeende minnares uit de school en laat weten nooit een relatie met Jeroen te hebben gehad. Althans geen fysieke relatie. Dat vertelt zij deze week in de Story.

Maar zij had wel langere tijd een liefdesrelatie met volkszanger Wesley Bronkhorst. Hij zette zich in een klap op de kaart door op het huwelijksfeest van Yolanthe en Wesley het openingsnummer voor zijn rekening te nemen. Hij had op speciaal verzoek zijn nummer “Wij” hiervoor hebben aangepast.

Hij en Renee vormde een liefdekoppel.  Hij zei er zelf over: 'Ja, het klopt dat Renee en ik helemaal verliefd zijn. Ik geloof echt dat onze relatie toekomst heeft. Ik voel me lekker bij haar.

Renee is een lieve, warme vrouw met wie je ook ontzettend kan lachen. Daarbij komt ook dat ze zeer knap is om te zien'.  Maar een dergelijke relatie heeft ze nooit met Jeroen gehad.