EINDE SAMENWERKING

Dre Hazes besloot op een bepaald moment om van repertoire te veranderen. Zijn oude liedjes deed hij in de ban en daarvoor in de plaats moest een totaal ander repertoire komen. Als gevolg hiervan zette hij zijn muzikale team na zeven jaar samenwerking aan de kant.

Een van hen is de bekende liedjesschrijver Bram Koning, die ook voor de succesvolle Dries Roelvink werkt. Ze werden volgens eigen zeggen zonder tekst en uitleg aan de kant geschoven en dat is Dre niet in dank afgenomen.

Helaas voor hem sloeg zijn nieuwe koers niet aan. Bekendeburen dook eens in de meest recente cijfers van Dre zijn twee bedrijven en daar wordt een mens niet vrolijk van. Dre is eigenaar van twee bedrijven: AGJ Produkties B.V. en Twentythree Holding B.V.

DRAMATISCHE CIJFERS DRE HAZES

De cijfers zijn een paar maanden geleden aangeleverd bij de Kamer van Koophandel. Ze zijn dus zeer recent. En wat blijkt? Het eigen vermogen van AGJ Produkties bedraagt per eind 2022 1,9 miljoen euro, terwijl dat in 2021 nog 3,87 miljoen euro bedroeg.

Het tweede bedrijf laat een lichte groei zien van 3,95 miljoen euro naar 4,1 miljoen euro. Maar het totale vermogen van de twee bedrijven bedraagt in 2022 zes miljoen euro en in 2021 7,8 miljoen euro.

TOTALE VERMOGEN

Het totale vermogen is dus met maar liefst 1,8 miljoen gedaald en dat mag best dramatisch heten. Zeker omdat de afgelopen jaren het vermogen alleen maar steeg en steeg. Daar is nu een eind aan gekomen. Of deze ontwikkeling doorzet, weten we pas als de cijfers van 2023 worden gepubliceerd. Dat zal echter nog wel even duren!