Johan Derksen en Rene van der Gijp hebben het helemaal gehad met Wilfred Genee, nadat hij Derksen zowat voor een Joegoslavie Tribunaal het gezet.

Tenenkrommend was het om te zien, hoe hij Derksen aanpakte in het programma. Alles behalve collegiaal. Logisch, dat Derksen en van der Gijp het helemaal gehad hebben met die arrogante dwaas.

Bekendeburen heeft in de wandelgangen van Hilversum al begrepen dat VI verder gaat, maar dan zonder Wilfred Genee die nu natuurlijk alles op alles gaat zetten om vrede te kunnen sluiten.

Dat zal, normaal gesproken, niet lukken. En ach, buiten VI weet Genee toch al geen kijkers te trekken. Mogen we even herinneren aan de talkshow Genee en Hendriks waar geen hond naar keek.

Missen zal John de Mol hem niet. Wie de opvolger gaat worden van Genee is niet bekend. Wel doen allerlei namen de ronde. Zeker lijkt in ieder geval dat voor Wilfred het doek is gevallen.

En daar zal de kijker het mee eens zijn. Een poll van de site mediacourant geeft aan dat maar liefst 87% Genee het liefst ziet verdwijnen ipv Johan.

Dus John de Mol weet wat hij moet doen!!