Verslavingsdeskundige en ex psychiater Bram Bakker luidt op dit moment de noodklok voor een nieuwe verdovend middel:: geldverslaving. Dat schrijft hij in zijn nieuwste boek "Verslaafd aan geld".

VRAAGPRIJS

En laat nu uitgerekend Bram recent zijn prachtige vierkamerappartement in Haarlem te hebben verkocht met een vette winst. Het appartement stond te koop voor een vraagprijs van 695.000 euro.

WINST

Zelf kocht ex psychiater Bram het appartement, gelegen op de 12 e verdieping, in 2016 voor een prijs van 250.340 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 5 ton euro. Dit betekent, uitgaande van de vraagprijs, een winst van bijna 2 ton euro.

INDELING

De belangstelling was groot, want het appartement van binnen 2 weken verkocht. De koper krijgt een optrekje met een woonoppervlakte van 103 vierkante meter met in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. De open keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Doordat er zich aan drie kanten grote raampartijen bevinden, is het uitzicht fenomenaal.

De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage. Energielabel is A, dus dat zit helemaal goed. Bram kan nu op zoek naar een andere woonruimte.